Zaterdagmorgen op Sportcomplex "De Aftrap", de wedstrijd ADO Den Haag O13 tegen Feyenoord O13. De wedstrijd begon met 1 minuut stilte voor overleden club-icoon Carlo de Leeuw van Feyenoord. Zoals veel wedstrijden van ADO Den Haag in de Eredivisie Hoog beginnen, was het zaterdag ook zo. ADO Den Haag gaat als eerste ten aanval, nu was het aanvoerder Valbon Muzljiaj met een schot op het goal van Feyenoord.

ADO Den Haag is in de beginfase sterk aan de bal en heeft al wat kansjes gehad. Feyenoord laat zich niet onbetuigd en trekt ook ten aanval, Sam Verheggen tikt de bal goed weg. Halverwege de 1e helft volgt een goede aanval van ADO Den Haag, via Jayden Boelhouwers en Senne Steijlen. Senne Steijlen speelt de bal voorlangs, helaas niemand kan er bij. Een minuut later is het dan toch raak voor ADO Den Haag, een corner genomen door Divano Iglesias en vervolgens via een wirwar van spelers komt de bal bij Valbon Muzljijaj, hij zet voor en verdediger Szymon Pycek maakt zijn 1e doelpunt van het seizoen, 1-0. Helaas kan ADO Den Haag niet lang van de voorsprong genieten, een afstandschot gedragen door de stevige mee-wind zorgt voor de tegentreffer, 1-1.

Voor de rust gaat trainer Joep Breimer al wisselen, hij brengt 2 nieuwe spelers in op de linkerkant. Twee minuten voor de rust krijgt Feyenoord een wel erg makkelijk gegeven penalty, 1-2. Op slag van rust kan ADO Den Haag weer langszij komen, een fantastisch schot van linkerspits Dani van Loenen gaat net naast.

De 2e helft geeft nu het windvoordeel aan de Hagenaars. ADO Den Haag speelt op dit moment een betere wedstrijd en met strijd en passie zijn de Haagse jongens gevaarlijker geworden. Na 10 minuten een aanval van ADO Den Haag over veel schakels, maar helaas geen doelkans. Halverwege is het dan toch raak. Via een wirwar van spelers schiet Dani van Loenen de bal via de linkerpaal binnen, 2-2. Een beloning voor het harde werken.

Met nog een kwartier te gaan en het wind voordeel trekt ADO Den Haag ten strijde, helaas blijft gelijkspel op het scorebord staan.

Volgende week zaterdag volgt de kwartfinale van de beker, een uitwedstrijd tegen FC Emmen.