Nieuws

aftrap3

Door het Paasweekend was het rustig op de velden. Onze Jong ADO Den Haag Vrouwen en JO15 speelden beide een wedstrijd. De beloften van ADO Den Haag Vrouwen gingen onderuit en JO15 verloor de halve finale van de beker van FC Utrecht JO15.

ADO Den Haag JO15 - FC Utrecht JO15 1-2
Helaas is ADO Den Haag JO15 in de halve finale van de beker uitgeschakeld door FC Utrecht JO15. Waar het een week eerder een stuk minder spannend was (0-4 verlies), ging het afgelopen zaterdag gelijk op. De Hagenaars verkochten hun huid duur en kwamen na twaalf minuten spelen zelfs op voorsprong via Jansen. In de eerste helft boog de ploeg uit de Domstad het echter om en scoorden de Utrechters twee keer kort achter elkaar. Met een 1-2 ruststand was er echter nog van alles mogelijk in de tweede helft en ging de Haagse formatie op zoek naar de gelijkmaker. Die viel uiteindelijk niet en dus gingen de bezoekers door naar de finale en hield het bekertoernooi voor dit seizoen op in de halve finale voor de ploeg van trainer Jorik van Adrichem.

Jong ADO Den Haag Vrouwen - Jong Ajax Vrouwen 1-2
Jong ADO Den Haag Vrouwen is tegen een nipte nederlaag aangelopen afgelopen weekend. De Haagse beloften kwamen al snel op een 0-1 achterstand en die bleef lange tijd staan. Toen het twintig minuten voor tijd 1-1 werd, ging de Haagse formatie op zoek naar meer. Niet veel later kreeg het de deksel op de neus toen Jong Ajax Vrouwen de 1-2 produceerde. Hiermee bracht de ploeg uit Amsterdam een einde aan een indrukwekkende reeks zonder nederlaag van Jong ADO Den Haag Vrouwen.

Onder 17 en MO16
Onze MO17 en MO16 speelden een internationaal toernooi in Madrid. ADO Den Haag MO17 werd zesde en speelde 1-1 tegen de leeftijdsgenoten van FC Barcelona. Ondanks dat het niet tot de eindstrijd reikte, werd Floortje Bol topscorer van het toernooi. MO16 eindigde op de achtste plaats, maar keerde wel terug met de Fair Play Prijs.