Nieuws

aftrap3

Alle jeugdteams die afgelopen weekend in actie kwamen hebben weten te winnen. Jong ADO Den Haag Vrouwen won na een geweldige start met 2-3 van Jong Feyenoord Vrouwen. JO16 en JO14 wonnen hun wedstrijd met 6-0, waarmee vooral JO14 uitstekende zaken deed: de ploeg van trainer Mark Wasmus is zo goed als zeker gepromoveerd naar het hoogste niveau. Verder speelde onze O21 een oefenduel tegen Excelsior Rotterdam O21 dat met 4-3 werd gewonnen.

Vrijdag 3 maart

Onder 21 (oefen)
ADO Den Haag O21 - Excelsior Rotterdam O21 4-3
ADO Den Haag O21 heeft het oefenduel tegen Excelsior Rotterdam O21 winnend afgesloten. Bij de Hagenaars deden er een aantal spelers mee van de Onder 18. Zo mochten Ersi Bode, Andrew Imade, Amin Harchaoui, Irfan Karijowidjojo, Geoffrey Janilson en Kane Maiordjo hun opwachting maken. Ook deden er met Jarno Slootweg en Fairo Nieuwenbroek twee stagespelers, afkomstig van Quick Boys O21, mee. De eerste helft was zeer vermakelijk en ging de ploeg van trainer Ervin Lee met een 3-2 voorsprong op zak de rust in. De doelpunten voor de pauze kwamen op naam van Slootweg (2x) en Imade. Enoch George profiteerde kort na rust van een foute terugspeelbal en maakte er 4-2 van. In de slotfase maakten de Rotterdammers nog de aansluitingstreffer, maar de oefenzege kwam voor de thuisploeg niet in gevaar.

ADO Den Haag JO16 - FC Groningen JO16 6-0
Onze JO16 heeft afgelopen zaterdag in stijl gewonnen. Op eigen veld was de ploeg van trainers Sharan Gayadien en Patrick van Nijnatten met 6-0 te sterk voor FC Groningen JO16. Na iets meer dan twintig minuten spelen hadden de Hagenaars al een 2-0 voorsprong te pakken en deze werd na rust flink uitgebouwd tot 6-0. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft onze JO16 negentien punten behaald en staat het op dit moment op de vierde plaats in Divisie 2. Komend weekend is de ploeg vrij, maar die week daarna is FC Den Bosch JO16 de volgende tegenstander.

Onder 15
Vrij

Onder 14 (competitie)
JVOZ JO14 - ADO Den Haag JO14 0-6
ADO Den Haag JO14 was afgelopen weekend een maatje te groot voor JVOZ JO14 uit Vlissingen. In de eerste helft was de wedstrijd al beslist, want de Hagenaars stonden in de rust al met 0-5 voor. In de tweede helft deed de Haagse jeugdploeg het rustiger aan en dikte het de zege met een doelpunt nog wel aan. Door de driepunter kan onze JO14 promotie bijna niet meer ontgaan. Met nog twee duels gaan staat de Haagse jeugdploeg drie punten voor op nummer drie PSV JO14-2, die nog slechts één wedstrijd heeft te gaan. Daarbij is het Haagse doelsaldo (+13) een stuk beter dan dan die van de Eindhovense jeugdploeg (-3)

Jong Feyenoord Vrouwen - Jong ADO Den Haag Vrouwen 2-3
Een knappe zege van Jong ADO Den Haag Vrouwen op bezoek bij Jong Feyenoord Vrouwen. De Haagse meiden gingen vliegend van start. Door twee doelpunten van Iris Remmers en een goal van Brigitte Franken zaten de Hagenaars al snel op rozen. Hierna kwam de thuisploeg echter terug in de wedstrijd en was de marge nog voor rust geslinkt naar één goal. Gelukkig hield de 2-3 voorsprong stand en trok Jong ADO Den Haag Vrouwen aan het langste eind.