Nieuws

aftrap3

JO17 heeft de volle buit gepakt tegen koploper FC Volendam, terwijl JO16 een ruime zege boekte op bezoek bij De Graafschap. De beloftenteams verloren beide nipt hun wedstrijd. Alle uitslagen van afgelopen weekend vind je hieronder.

Zaterdag 4 november

JONGENS

Onder 21 (competitie)
ADO Den Haag O21 - SC Cambuur O21 1-2
ADO Den Haag heeft duur puntenverlies geleden tegen SC Cambuur. De Hagenaars begonnen prima aan de wedstrijd en kregen de nodige kansen op een vroege voorsprong. Een Haags doelpunt bleef uit en voor rust, toen ADO-doelman De Koning al een paar keer in actie moest komen, viel de treffer aan de andere kant. Pichel schoot op aangeven van Anyasi raak voor de Leeuwarders. Na de pauze ging de thuisploeg vliegend van start en zette ADO de stand binnen enkele minuten op 1-1 via Robyn Esajas. De ploeg van trainer Giovanni Franken had in de tweede helft het betere van het spel en daarnaast meer kansen. Toch gingen de punten uiteindelijk mee naar Leeuwarden, want Cambuur maakte tien minuten voor tijd de 1-2. Een Haags slotoffensief volgde, maar helaas zonder succes. NAC Breda O21 is komende zaterdag de volgende tegenstander in de competitie.

Opstelling ADO Den Haag O21: De Koning; Achemlal, Ates (88. George), Owusu, Boakye (46. Tetik); Van Houwelingen, Brandt, de Bruin; El Hannoudi (62. Dijkhuizen), Esajas, Velland

Onder 18 (competitie)
ADO Den Haag O18 - Sparta Rotterdam O18 2-4
ADO Den Haag onder 18 is tegen een harde nederlaag aangelopen. Op eigen veld wilde de Haagse jeugdploeg zich graag herpakken na drie nederlagen op rij en wist Imade namens de thuisploeg de score te openen na een kwartier. De Hagenaars konden de voorsprong niet vasthouden tot aan de rust; Mulumba trok vijf minuten voor de pauze de stand gelijk. Na rust ging het al snel fout voor de thuisploeg en Sparta had al twee doelpunten gemaakt na acht minuten in de tweede helft. Houwaart schoot halverwege het tweede bedrijf de aansluitingstreffer binnen en begon de hoop weer te leven voor zijn ploeg. Meerdere kansen volgden, maar het zat niet mee. Een minuut voor tijd beslechtten de bezoekers de wedstrijd en zetten ze de 2-4 op het bord.

Onder 17 (competitie)
FC Volendam JO17 - ADO Den Haag JO17 0-2
Onze jongens onder 17 ging afgelopen weekend op bezoek bij FC Volendam O17, een ploeg die voor aanvang van de wedstrijd de koploper was van Divisie 2. ADO Den Haag O17, als nummer twee, wilde maar wat graag de punten meenemen naar Den Haag en liet dat ook zien. Het werd een heerlijk duel met kansen over en weer, maar voor rust werd er niet gescoord. Halverwege de tweede helft kreeg Özder Özcan het op zijn heupen en maakte binnen een tijdsbestek van drie minuten twee doelpunten. Twee zeer belangrijike doelpunten, want achteraf bleek dit genoeg voor de zege en wist de thuisploeg ondanks een offensief niet meer te scoren. De ploeg van trainer Ervin Lee is nu koploper van de competitie, maar heeft FC Volendam met een duel minder gespeeld één punt minder dan de Hagenaars.

Onder 16 (competitie)
De Graafschap JO16 - ADO Den Haag JO16 1-6
ADO Den Haag jongens onder 16 heeft flink uitgehaald op Sportpark De Bezelhorst afgelopen zaterdag. De Graafschap JO16 werd met maar liefst 1-6 aan de kant gezet. Beide helften eindigden in 1-3 in het voordeel van de bezoekers. De Haagse formatie nestelt zich nu bij de top 3 van de competitie. Komend weekend is AFC JO16 de volgende opponent, de Amsterdammers nemen op dit moment de vijfde plaats in.

Onder 15 (competitie)
Spartaan '20 JO15 - ADO Den Haag JO15 0-2
ADO Den Haag JO15 heeft een soevereine zege geboekt op bezoek bij Spartaan '20 JO15. Een belangrijke driepunter, want hierdoor blijft het loeispannend in de top van de competitie. De Hagenaars zitten koploper Go Ahead Eagles JO15 op de hielen namelijk en is het verschil slechts één punt. Over twee weken staat de kraker tegen Go Ahead Eagles op het programma, maar komend weekend wacht eerst nog Helmond Sport JO15 op eigen veld als volgende tegenstander.

Onder 14 (toernooi)
Toernooi in Portugal

Onder 13
ADO Den Haag JO13 - Feyenoord JO13 2-1
Afgelopen woensdag namen de jongens onder 13 jaar van ADO Den Haag het op tegen Feyenoord JO13 op Sportpark De Toekomst. De thuisploeg speelde een zeer sterke wedstrijd en hielden de punten in Den Haag.

Onder 12 (competitie)
Vrij

Onder 11 (competitie)
FC Emmen JO11 - ADO Den Haag JO11 2-17
ADO Den Haag JO11 was goed op schot afgelopen weekend. Via mooie uitgespeelde aanvallen vielen maar liefst 17 doelpunten. FC Emmen JO11 zette daar twee goals tegenover en dus was de score flink in het voordeel van de bezoekers.

Onder 10 (competitie)
ADO Den Haag JO10 - Quick Steps JO11 3-2
Op het hoofdveld van Sportpark "De Aftrap" speelde ADO Den Haag JO10 voor de tweede keer tegen Quick Steps. In een pittige wedstrijd had de thuisploeg het eerste deel van de wedstrijd moeite met Quick Steps. Dit mede door tegenwind en het druk zetten van Quick Steps. De tweede helft kwam ADO tot meerdere mooie aanvallen en kwam het terug van een 0-2 achterstand. In het Haagse kwartier kwamen de Hagenaars op voorsprong en volgde al snel het verlossende eindsignaal.

MEIDEN

Beloften (competitie)
Ajax Vrouwen beloften - ADO Den Haag Vrouwen beloften 3-2
Op Sportpark De Toekomst namen de ADO Den Haag Vrouwen beloften het op tegen de Ajax Vrouwen beloften. De bezoekers begonnen goed aan het duel. Brigitte Franken opende namelijk al na vijf minuten de score. Nadat Victoria Boerboom na de pauze de voorsprong zelfs had verdubbeld, leek ADO Den Haag op weg naar een stunt. Helaas glipte een resultaat door de vingers en was de stand zeven minuten later weer gelijk. In de ultieme slotfase zorgde Van Koppen zelfs nog voor de 3-2 en dus gingen de Haagse meiden met lege handen naar huis. Desondanks was het een wedstrijd om op voort te borduren, gezien het spel van Haagse kant.

Onder 17
ADO Den Haag MO17 - LYRA Vrouwen 1 4-1
Op de vroege ochtend op Sportpark Houtrust nam ADO Den Haag MO17 het op tegen het eerste vrouwenelftal van Lyra. De Haagse meiden hadden niet veel moeite met de tegenstander en lieten weer eens zien zeer dominant te zijn in deze competitie. 4-1 was de eindstand in het voordeel van de thuisploeg en daar was niets op af te dingen. ADO Den Haag MO17 is na zes wedstrijden nog steeds foutloos en staat op doelsaldo bovenaan.