Nieuws

aftrap3

Onder 21 heeft in extremis de drie punten misgelopen en speelde het met 2-2 gelijk. O18 verloor nipt van Feyenoord en Onder 15 pakte de koppositie. De rest van de uitslagen vind je hieronder.

Zaterdag 28 oktober

JONGENS

Onder 21 (competitie)
De Graafschap O21 - ADO Den Haag O21 2-2
ADO Den Haag O21 ging afgelopen zaterdag op bezoek bij concurrent De Graafschap O21. In de beginfase waren beide ploegen gewaagd aan elkaar, maar na een half uur spelen bracht een eigen doelpunt van de thuisploeg ADO Den Haag op voorsprong. De Haagse formatie kreeg vele kansen, maar ging er niet geconcentreerd mee om. Toch werd de score uiteindelijk verdubbeld in de 64e minuut door Robyn Esajas. De bezoekers leken op weg naar een belangrijke overwinning waarmee de koppositie kon worden gepakt, maar de zege ontglipte de Hagenaars toch nog. Eerst was het Raterink die de aansluitingstreffer produceerde en in de zesde minuut van de blessuretijd schoot Hassan een vrije trap raak. Een fikse teleurstelling voor de bezoekende ploeg. De focus gaat naar komende zaterdag als de Hagenaars SC Cambuur O21 treffen.

Opstelling ADO Den Haag O21: De Koning; Achemlal, Ates, Owusu, Boakye; De Bruin, Brandt, Van Houwelingen; El Hannoudi, Velland (80. George), R. Esajas (80. Landim)

Onder 18 (competitie)
Feyenoord O18 - ADO Den Haag O18 2-1
ADO Den Haag O18 is nipt onderuit gegaan tegen Feyenoord O18 op Sportpark Varkenoord. De thuisploeg nam de leiding na iets meer dan half uur spelen via Sliti. Na de pauze kwamen de bezoekers via Maikey Houwaart langszij en stevende de Haagse ploeg af op een gelijkspel, wat een prima resultaat zou zijn voor de ploeg van trainer Frans Danen. In blessuretijd kreeg de uitploeg echter de deksel op de neus en kwam Feyenoord voor de tweede keer op voorsprong en stelde het daarmee de zege veilig.

Onder 17 (competitie)
ADO Den Haag JO17 - De Graafschap JO17 1-4
ADO Den Haag onder 17 heeft voor de tweede week op rij puntverlies geleden. Na het gelijkspel van vorige week tegen AFC O17, wilde ADO Den Haag onder 17 heel graag de drie punten in eigen huis houden tegen De Graafschap onder 17. Beide ploegen deden niet voor elkaar onder en met een brilstand zochten de teams de kleedkamers op voor de rust. Dani van Loenen schoot na de rust de thuisploeg op voorsprong en ging de zon schijnen voor de Hagenaars. Dit was echter van korte duur, want de ploeg uit Doetinchem kwam razendsnel op 1-1. Hierna zakte het niveau van de thuisploeg in en kreeg het binnen een minuut twee doelpunten om de oren en was de stand opeens 1-3. In de slotfase gooiden de Achterhoekers de wedstrijd op slot door de 1-4 binnen te schieten en dat betekende de tweede verliespartij dit seizoen van onze Onder 17.

Onder 16 (competitie)
ADO Den Haag JO16 - NAC Breda JO16 3-1
ADO Den Haag onder 16 heeft een knappe overwinning geboekt op NAC onder 16 en deelde daarmee de tweede nederlaag uit voor de Bredanaars. De Hagenaars kwamen prima uit de startblokken en zag het er in de eerste helft al rooskleurig uit toen de thuisploeg via goals van Cruz en Paardekooper met 2-0 aan de leiding gingen. De Bredase formatie maakte het in de 62e minuut weer spannend door de aansluitingstreffer te maken. Over en weer werden de kansen niet benut en was het loeispannend op De Aftrap. Bouarfa maakte in de slotfase een einde aan de Bredase hoop op resultaat en schoot de 3-1 in het net. Dankzij deze driepunter pakt ADO Den Haag nu de derde plaats achter AZ en NAC.

Onder 15 (competitie)
ADO Den Haag JO15 - FC Twente/Heracles Academie JO15 2-1
Onze onder 15 heeft afgelopen zaterdag op eigen veld een overwinning geboekt tegen FC Twente/Heracles Academie O15. De eindstand werd 2-1 in het voordeel van de thuisploeg en alle doelpunten vielen in de tweede helft. Na afloop van de wedstrijd bleken de drie punten extra lekker te smaken, want dankzij de driepunter neemt ADO Den Haag onder 15 nu de leiding in de competitie.

Onder 12 (competitie)
Barendrecht JO13-1JM - ADO Den Haag JO12 5-2
ADO Den Haag O12 verweerde zich afgelopen weekend dapper tegen het een jaar oudere Barendrecht JO13-1JM. In de eerste helft bleek de thuisploeg al een maatje te groot. Wel wist ADO Den Haag O12 twee mooie doelpunten te maken.

Onder 11 (competitie)
ADO Den Haag JO11 - AZ JO11 4-6
AZ O11 versloeg ADO Den Haag O11 met 4-6 in een spannend Twin Games-wedstrijd.

Onder 10 (competitie)
DUNO JO11 - ADO Den Haag JO10 4-4
In een doelpuntrijk duel deelden DUNO en ADO Den Haag onder 11 de punten. Het werd uiteindelijk 4-4.

MEIDEN

Beloften
Vrij

Onder 17
Sportclub Monster VR1 - ADO Den Haag MO17 0-9
De talenten van ADO Den Haag MO17 versloegen Sportclub Monster Vrouwen 1 met duidelijke cijfers. Het werd 0-9 in het voordeel van de Haagse ploeg.

Onder 16
ADO Den Haag MO16 - Quick JO15 2-6
Quick JO15 bleek net iets te sterk voor ADO Den Haag MO16 afgelopen weekend. De bezoekers gingen door een 2-6 zege met de drie punten er vandoor.

Zondag 29 oktober

Onder 14 (competitie)
Excelsior Rotterdam JO14 - ADO Den Haag JO14 0-2
ADO Den Haag O14 ging afgelopen zondag op bezoek bij Excelsior O14. De Hagenaars beslisten al snel het duel via Veselov en Zuurmond die de stand op 0-2 zetten. Hierna werd er niet meer gescoord en dus gingen de punten mee naar Den Haag.

Onder 13 (competitie)
Excelsior Rotterdam JO13 - ADO Den Haag JO13 0-2
Net als Onder 14 won ook Onder 13 met dezelfde uitslag op bezoek bij Excelsior. In beide helften viel er een Haags doelpunt.