Nieuws

aftrap3

O21 en O14 kwamen afgelopen zaterdag in bekerverband in actie. Allebei de teams wisten door te stoten naar de volgende ronde van de beker. O21 won nipt van FC Eindhoven O21 en O14 boog een 0-2 achterstand om naar 4-2. De rest van de uitslagen lees je hieronder.

Zaterdag 21 oktober

JONGENS

Onder 21 (beker)
ADO Den Haag O21 - FC Eindhoven O21 1-0
ADO Den Haag O21 is door naar de volgende ronde van de beker. Heel lang bleef de brilstand op het bord staan, al kreeg de thuisploeg gedurende de hele wedstrijd de beste kansen. Uiteindelijk viel de openingstreffer pas een paar minuten voor tijd. Robyn Esajas was de man van de eerste en enige treffer van de wedstrijd en zorgde er zodoende voor dat de ploeg van trainer Giovanni Franken doorgaat in de beker.

Onder 18 (competitie)
ADO Den Haag O18 - FC Utrecht O18 0-4
De krachtsverhoudingen tussen ADO Den Haag O18 en FC Utrecht O18 waren groot afgelopen zaterdag. Al in de eerste helft hadden de bezoekers het duel beslist en keek de thuisploeg tegen een 0-3 achterstand aan. Halverwege het tweede bedrijf deed de Utrechtse ploeg er nog een schepje bovenop en maakte de 0-4. Komend weekend wacht voor de ploeg van trainer Frans Danen het uitduel met Feyenoord O18, de huidige nummer zes van de ranglijst.

Onder 17
Teamactiviteit

Onder 16 (competitie)
FC Utrecht O16 - ADO Den Haag O16 2-1
Net als O18 werd ook O16 verslagen tegen FC Utrecht. De thuisploeg kwam goed uit de startblokken en daar had de Haagse formatie moeite mee. Binnen twintig minuten wisten de Utrechters twee treffers te produceren. Voor de pauze deed ADO Den Haag wat terug en werd het weer spannend. De Hagenaars gingen hard op zoek naar de gelijkmaker en probeerden onder meer door een aantal wissels iets te forceren. Helaas had dat geen resultaat en liep O16 zodoende tegen de eerste nederlaag van dit seizoen aan.

Onder 15

Onder 14 (beker)
ADO Den Haag O14 - FC Emmen O14 4-2
Onder 14 heeft tegen FC Emmen O14 zijn strijdlust getoond. De Haagse ploeg kwam op een 0-2 achterstand, maar wist dit zeer knap om te keren door maar liefst vier goals te maken. 4-2 bleek uiteindelijk de eindstand en dus bekert O14, net als O21, verder.

ADO Den Haag MO17 - SV Den Hoorn Vrouwen 1 4-1
ADO Den Haag MO17 boekte een fraaie zege tegen het eerste vrouwenelftal van SV Den Hoorn. Dankzij de overwinning blijft ADO Den Haag MO17 foutloos in de competitie en staat het bovenaan met twaalf punten uit vier duels.